Stamboom Van den Berg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 2.351 - 2.360 van 2.360:

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Johanna van Barneveld (overleden in 1963), een kind van Cornelis van Barneveld en Elisabeth de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Areke Vonk (overleden in 1963), een kind van Ernst Vonk en Gerrigje De Kamper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hendricus Gerritse (overleden in 1963), een kind van Hendrik Gerritse en Gerarda Helena Mieris, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van Leeuwen (overleden in 1963), een kind van Pieter VAN LEEUWEN en Willempje Bruin, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Brouwer (overleden in 1964), een kind van Gijsbert Brouwer en Pietertje Maria van Ringelesteijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Gijsbertus Nesselaar (overleden in 1965), een kind van Gijsbert Nesselaar en Jacoba Jacobs, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Nesselaar

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertje Lodder (overleden in 1967), een kind van Dirk Lodder en Neeltje Meppen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Guurtje Lodder

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Wouterloot (overleden in 1967), een kind van Jan Hendrik N Wouterloot en Johanna Wolters, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Theodorus van Eekelen (overleden in 1968), een kind van Theodorus Wilhelmus van Eekelen en Johanna Cornelia kerstens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Heinrich Anton van den Berg (overleden in 1969), een kind van Hendrik van den Berg en Cornelia Hendrika Schippers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.