Stamboom Van den Berg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 2.360:

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Agneta Bregitta (geboren in 1734), een kind van Salomon Gesner en Anna Margaretha Sondorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lammert de Kleuver (geboren in 1736), een kind van Jan Cornelissen de kleuver en Willempje van Hardeveld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marcelis Bos (geboren in 1737), een kind van Jan BOS en Heijltje Bolderman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Salomon (geboren in 1739), een kind van Salomon Gesner en Anna Margaretha Sondorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelina (geboren in 1742), een kind van Lambertus Fockens en Maria Schiphorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gezina (geboren in 1746), een kind van Paulus Elseneur en Maria Appel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Hardeveld (geboren in 1747), een kind van Evert jans van Hardeveld en neeltje van setten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bartje Spierenburg (geboren in 1748), een kind van Joost Spierenburg en Geertje de Bie, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannes Jans Punt (geboren in 1749), een kind van Jan Jacobs Punt en Grietien Jannes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Susanna van Hardeveld (geboren in 1751), een kind van Evert jans van Hardeveld en neeltje van setten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.