Stamboom Noeken » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 68:

Marten Jitzes KLOETSTRA en Trijntje Annes BOONSTRA zijn getrouwd op 3 oktober 1856 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jitzes Martens KLOETSTRA is geboren op 29 december 1856 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Anne Martens KLOETSTRA is geboren op 3 september 1858 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Grietje EISINGA is overleden op 12 oktober 1859 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Anne M KLOETSTRA is geboren op 2 juni 1860 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Maria Catharina BROEKMAN is overleden op 2 december 1861 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Alida BRUINSMA is geboren op 27 januari 1864 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Ytje STALLINGA is geboren op 17 december 1865 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Alida BRUINSMA is overleden op 20 januari 1866 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Feyke Symons MEER VD en Wypkjen Jans NOORDMANS zijn getrouwd op 17 september 1870 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.