Stamboom Noeken » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 68:

Johannes GOLJET en Grietje EISINGA zijn getrouwd op 16 april 1843 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Joannes BROUWER is geboren op 1 maart 1844 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Dirks (Durks) BRUINSMA is overleden op 5 augustus 1844 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Margretha BROUWER is overleden op 7 december 1844 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Willem Hendriks HOOGEBOOM en Annigje Hendriks SMIT zijn getrouwd op 5 juni 1846 in Doniawerstal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Doniawerstal » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Everardus Franciscus BROUWER en Maria Catharina BROEKMAN zijn getrouwd op 24 november 1847 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Wietske BRUNS (BRUINSMA?) is overleden op 24 februari 1848 te Workum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Workum » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Willem WESTENBRINK is overleden op 16 juli 1849 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Johannes GOLJET is overleden op 23 mei 1855 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan Sapes BRUINSMA is geboren op 5 oktober 1855 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.