Stamboom familie Kloeg

Foto van Reijnier Kloeg
De publicatie Stamboom familie Kloeg is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.097 personen. Vanwege privacy zijn 300 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 29 juni 2022.


De stamboom van de familie Kloeg is grotendeels tot stand gekomen door een jarenlang onderzoek en verzamelen van gegevens van mijn oom Her (Hermanus Jacobus Kloeg) en mijn oom Wim (Wilhelmus Petrus Hendricus Peterse). Dit ver voor de tijd van de computers!


Eventuele aanvullingen of correcties kunt u altijd sturen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!