Stamboom Familie Andre de Vos » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.610:

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van de Velde (geboren in 1800), een kind van Jacob van de Velde en Elizabeth Keerseboom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mattheus van de Velde (geboren in 1801), een kind van Jacob van de Velde en Elizabeth Keerseboom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Groenendijk (geboren in 1803), een kind van Jan Groenendijk en Anna van Geurs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van de Velde (geboren in 1803), een kind van Jacob van de Velde en Elizabeth Keerseboom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaan Groenendijk (geboren in 1806), een kind van Jan Groenendijk en Anna van Geurs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jakob Groenendijk (geboren in 1810), een kind van Jan Groenendijk en Anna van Geurs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Geuse (geboren in 1810), een kind van Dirk Geuze en Christina Scherpenisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abram Polak (geboren in 1811), een kind van Jacob Polak en Adriana Knook, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacob Polak

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham Polak (geboren in 1811), een kind van Jacob Polak en Adriana Knook, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacob Polak

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Tholenaar (overleden in 1812), een kind van Pieter Tholenaar en Jacoba Nelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.