Stamboom Familie Andre de Vos » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.610:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Vermaet (geboren in 1671), een kind van Judocus Gersse Vermaet en Anna Leonaars Verbrecht, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternellitje Herbertsen (geboren in 1704), een kind van Herbert Herbertsen en Cornelia Adriaensen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leentje Snijder (geboren in 1705), een kind van Andries Dirkse Snijder en Emmeken Andriesz Sneep, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elijsabet van den Heuvel (geboren in 1724), een kind van Jacobus van den Heuvel en Catherina Boere, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Goverina van den Heuvel (geboren in 1727), een kind van Jacobus van den Heuvel en Catherina Boere, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob van den Heuvel (geboren in 1730), een kind van Jacobus van den Heuvel en Catherina Boere, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Everhard (geboren in 1767), een kind van Pieter Everhard en Susanna Kraak, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Everhard (geboren in 1769), een kind van Pieter Everhard en Susanna Kraak, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth Everhard (geboren in 1771), een kind van Pieter Everhard en Susanna Kraak, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Everhard (geboren in 1773), een kind van Pieter Everhard en Susanna Kraak, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.