Stamboom Familie Andre de Vos » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.601 - 1.610 van 1.610:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Dekker (overleden in 1965), een kind van Jacobus Dekker en Maatje de Glopper, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Dekker

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Johanna Hartog (overleden in 1966), een kind van Jan Hartog en Johanna van den Hoek, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Martina Hartog

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Marinus van der Jagt (overleden in 1966), een kind van Jacob van der Jagt en Cornelia Wilhelmina Kot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Marinus van der Jagt (overleden in 1966), een kind van Jacob van der Jagt en Cornelia Wilhelmina Kot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Isabella Martina Geuze (overleden in 1966), een kind van Jacobus Geuze en Sara Moerland, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Isabella Martina Geuze (overleden in 1966), een kind van Jacobus Geuze en Sara Moerland, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Cornelis Vroegop (overleden in 1967), een kind van Anthonij Vroegop en Pieternella Bout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Anna Op den Brouw (overleden in 1967), een kind van Johannes Andreas op den Brouw en Willemina Jacoba Janse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Anna Op den Brouw (overleden in 1967), een kind van Johannes Andreas op den Brouw en Willemina Jacoba Janse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lena de Vos (overleden in 1968), een kind van Abraham de Vos en Margaretha Nattekaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.