Stamboom Familie Andre de Vos » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.591 - 1.600 van 1.610:

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Marinus Vroegop (overleden in 1963), een kind van Adriaan Anthonie Vroegop en Cornelia Adriana de Graaf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Marinus Vroegop (overleden in 1963), een kind van Adriaan Anthonie Vroegop en Cornelia Adriana de Graaf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lijntje Willemse (overleden in 1964), een kind van Jan Willemse en Maatje van der Noot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Kamp (overleden in 1964), een kind van Pleun Kamp en Antonia Johanna van Maastricht, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirk Kamp

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Kamp (overleden in 1964), een kind van Pleun Kamp en Antonia Johanna van Maastricht, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirk Kamp

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon Koets (overleden in 1965), een kind van Andries Koets en Jacomina Mahieu, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinis Quaak (overleden in 1965), een kind van Jan Quaak en Catharina van Beveren, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Adriaan Quaak

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternella Stoutjesdijk (overleden in 1965), een kind van Kornelis Stoutjesdijk en Maria Catharina de Looze, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Adriaan Vissers (overleden in 1965), een kind van Leendert Vissers en Willemijntje Adriana Pietjouw, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jaatje Vissers

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Adriaan Vissers (overleden in 1965), een kind van Leendert Vissers en Willemijntje Adriana Pietjouw, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jaatje Vissers

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.