Stamboom Eijssink » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 79:

Aaltje Jacobina Smith is geboren op 31 mei 1914 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willemtje Ailkes Zijlker is overleden op 10 november 1916 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geessien Aijolt ten Have is overleden op 27 juni 1920 te Bedum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bedum » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Kornelissie Jager is overleden op 5 juli 1920 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geertje Tjapkes ten Have is overleden op 22 juni 1934 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Conraad Smith en Herta Maria Elfriede (Elfrieda) Schmitz zijn getrouwd op 31 juli 1935 in Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan van Deen is overleden op 29 juni 1936 te Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harmina Kiewiet is overleden op 11 juni 1937 te Beerta. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Beerta » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Nieland en Aaltje Jacobina Smith zijn getrouwd op 25 augustus 1937 in Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Udo Roelofs is overleden op 19 september 1937 te Nieuwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwolda » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.