Stamboom Eijssink » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 79:

Berend ten Have is geboren op 2 februari 1869 te Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Helenius Eppes Edzes is overleden op 10 mei 1869 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Detmer Hillenius ten Have is overleden op 16 juni 1870 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Tjapko Hilenius ten Have is geboren op 9 februari 1871 te Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Henderika Johanna ten Have is geboren op 12 mei 1872 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gezina ten Have is geboren op 29 mei 1874 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Eustachius Savonije is overleden op 16 juli 1875 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aaltje ten Have is overleden op 20 februari 1876 te Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Hemmo van Delden is geboren op 7 juli 1878 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Tetsiea Petronella Edens is geboren op 4 november 1878 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.