Stamboom De Ridder / Wolterbeek en aanverwante geslachten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 2.434:

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Vrouwtje (geboren in 1653), een kind van Jacob Elias en Vrouwtje Pancras, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannis (geboren in 1654), een kind van Jan van den Eeckhout en Maria van Schilperoort, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gilles Albertus van Panhuys (geboren in 1659), een kind van Johan van Panhuys en Cornelia van Hoogeveen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Claas (geboren in 1659), een kind van Floris Elias en Debora Pancras, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus (geboren in 1659), een kind van Jan van den Eeckhout en Maria van Schilperoort, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Clacijna (geboren in 1661), een kind van Cornelis Hasselaer en Susanna Tack, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje (geboren in 1662), een kind van Floris Elias en Debora Pancras, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter (geboren in 1663), een kind van Jan van den Eeckhout en Maria van Schilperoort, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia (geboren in 1663), een kind van Damas Barthoutsz van Slingeland en Cornelia Gijsberts van Beaumont, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis (geboren in 1663), een kind van Jacob Elias en Vrouwtje Pancras, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.