Stamboom De Ridder / Wolterbeek en aanverwante geslachten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 2.434:

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margriet (geboren in 1639), een kind van Jan Pieters van den Eeckhout en Cornelia Willems Dedel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joris (geboren in 1644), een kind van Willem Backer en Elisabeth Bas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alid (geboren in 1645), een kind van Pieter van Loon en Anna Van Foreest, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Pieter van Loon

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna Jacoba (geboren in 1645), een kind van Willem Jeansz. Six en Catalina Hinlopen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Agata (geboren in 1647), een kind van Henrick Jacobsz Bicker en Eva Jan Cornelis Geelvinck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marten (geboren in 1647), een kind van Pieter van Loon en Anna Van Foreest, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Pieter van Loon

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna (geboren in 1649), een kind van Hendrick Hudde en Anna Roch, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gisbertus (geboren in 1651), een kind van Martinus Schookius en Angelica van Merck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Garbrant (geboren in 1651), een kind van Floris Elias en Debora Pancras, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje (geboren in 1652), een kind van Cornelis Jacobsz Hop en Anthonia Cloeck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.