genealogieonline

Stamboom De Ridder / Wolterbeek en aanverwante geslachten

Foto van Rob de Ridder

De publicatie Stamboom De Ridder / Wolterbeek en aanverwante geslachten is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 27.410 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Welkom in de eerste ruwe versie van mijn stamboomproject. 

Van hieruit is het de bedoeling het project aan te passen, verder bij te werken en aan te vullen. 

Aangezien dit continue werk in uitvoering is en nog niet bekend is, wanneer ik de defenitieve versie publiceer, raad ik een ieder aan om zelf ook goed onderzoek te doen en niet klakkeloos van alles uit mijn project te copieren. 

Aanvullingen zijn altijd van harte welkom. 

Ik wens u veel plezier met een blik in de genealogie/geschiedenis van mijn voorouders en aanverwanten

Succes met het vinden van uw familiegeschiedenis

En iedereen wiens bronnen ik heb mogen gebruiken wil ik van harte danken. 

Hieronder de kwartierstaten van mijn vader en van mijn grootouders Wolterbeek, dit om het enigzins overzichtelijk te houden.

Het project is nog steeds in ontwikkeling, het wordt ook hier regelmatig geupdated, de meest recente versie is dan ook op mijn MyHeritage website te vinden https://www.myheritage.nl/site-family-tree-492423221/de-ridder

Met vriendelijke groet,

Rob de Ridder 

 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen


Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!


Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?