Stamboom De Kleine

Foto van Emile de Kleine
De publicatie Stamboom De Kleine is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.998 personen. Vanwege privacy zijn 217 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 7 november 2021.


Deze site bevat informatie over mijn voorgeslacht, voornamelijk afkomstig uit Drenthe, Friesland en Overijssel.

Derk Derks de Kleine uit Nijeveen nam in 1811 de achternaam "de Kleine" aan. Zijn zoon Derk is in 1848 naar de VS geemigreerd, zijn kleinzoon Geert in 1865 ook. Momenteel woont het grootste deel van de De Kleine's in de VS.

===
This site contains information about the De Kleine (or Dekleine) family from The Netherlands. Most of my ancestors are from the provinces Drenthe, Friesland, and Overijssel.

The report "Descendants of Derk Derks de Kleine" shows the descendants of my oldest ancestor, Derk Derks de Kleine. He adopted De Kleine as his last name. One of his children -Derk- and one of his grandchildren -Geert- emigrated to Michigan, USA. Nowadays, the majority of our family lives in the USA.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!