Stamboom Koning » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 121 - 129 van 129:

Evert Duin is overleden op 15 mei 1922 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hillechien Stuut is overleden op 14 februari 1924 te Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Derk Vos en Kornelia Koning zijn getrouwd op 26 april 1927 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Alberdina Strating is overleden op 23 mei 1929 te Middelstum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Middelstum » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Strating is overleden op 26 maart 1932 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Strating is overleden op 1 juli 1941 te Middelstum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Middelstum » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth Mulder is overleden op 10 juli 1941 te Kantens. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Kantens » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna Catharina Elisabeth van den Berg is overleden op 2 maart 1953 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Koning is overleden op 12 maart 1953 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.