Stamboom Koning » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 111 - 120 van 129:

Evert Koning is overleden op 13 februari 1913 te Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerard Harmannus Koning en Weike Sietsema zijn getrouwd op 16 mei 1917 in Loppersum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Loppersum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Pieter Kornelis Koning en Antje Elsina van Bruggen zijn getrouwd op 19 juni 1917 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Tjaakje Koning is overleden op 21 februari 1918 te Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacob Albert Willem Koning is overleden op 10 juli 1918 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Kornelius Jan Koning en Hadewieg Heikens zijn getrouwd op 20 maart 1919 in Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Derk Koning is overleden op 26 mei 1919 te Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Allie Blaauw en Geertruid Kornelia Koning zijn getrouwd op 9 april 1920 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Eltje Duin is overleden op 8 juni 1920 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Ties Egbert Koning en Harmke Battjes zijn getrouwd op 23 april 1921 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.