Stamboom Benthem uit Zorgvlied (Diever) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 37:

Joseph Franciscus Tusch is geboren op 9 juli 1871 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Fransina Tusch is geboren op 9 februari 1873 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Freerk Zandstra is geboren op 7 juli 1881 te Doniawerstal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Doniawerstal » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Ringenerus Tusch is overleden op 21 november 1881 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jantje Schuite is geboren op 5 april 1882 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Sophia Pieters is geboren op 6 april 1887 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Geert Mulder is geboren op 22 juni 1901 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jantje Strampel is geboren op 26 november 1910 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Klaas Zandstra en Berbertje Benthem zijn getrouwd op 18 mei 1912 in Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Johanna Stuiver is overleden op 17 februari 1930 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.