Stamboom Benthem uit Zorgvlied (Diever) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 37:

Jan Hommes Heida is geboren op 9 april 1838 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

NN Blaauw is overleden op 21 februari 1847 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

NN Blaauw is geboren op 21 februari 1847 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Albert Jans Albers Kallenkoot is overleden op 2 juni 1848 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hendrikien (Jacobs) Boelen is overleden op 9 maart 1852 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Ibeltje Tusch is geboren op 9 oktober 1866 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Ringenerus Tusch en Johanna Hillegonda de Boer zijn getrouwd op 6 mei 1868 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Anthonius Johannes Tusch is geboren op 12 december 1868 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Anthonius Johannes Tusch is overleden op 18 april 1869 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Anthonius Johannes Tusch is geboren op 21 maart 1870 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.