Stamboom Baris en Clement » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 28 van 28:

Elisabeth Muntz is overleden op 2 juni 1860 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Catharina Cornelia Van Deinse is overleden op 16 april 1866 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Izaak Ds. Van Driel is overleden op 9 februari 1875 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Antoinetta Adriana De Kempenaer is overleden op 7 juli 1878 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Robert MacGillavry is geboren op 8 augustus 1883 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harm der Nederlanden en Geertje den Boer zijn getrouwd op 28 mei 1891 in Hillegom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hillegom » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Josias Jan Willem Mr. Eekhout is overleden op 30 januari 1945 te Hillegom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hillegom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Nicolaas Stokdijk is overleden op 29 december 1958 te Hillegom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hillegom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.