Stamboom Baris en Clement » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1 - 10 van 28:

Elisabeth Jacoba Del Court is overleden op 20 maart 1814 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Grietje Jacobsdr van der Klugt is geboren op 15 april 1815 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Sebald Justinus Brugmans is overleden op 22 juli 1819 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Alexander Jacques Josias Bake en Elizabet Johanna Marcia Mess zijn getrouwd op 3 mei 1821 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jacob Dirkse van der Klugt is overleden op 10 mei 1821 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Leonard Constantijn Willem Cato Hanegraaff is geboren op 14 januari 1825 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Frans Van Bemmelen en Antoinetta Adriana De Kempenaer zijn getrouwd op 31 augustus 1827 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johanna Jans Laermans is overleden op 14 juni 1829 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Catharinus Cornelis den Beer Poortugael is geboren op 1 februari 1832 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Maria Clasina den Beer Poortugael is geboren op 6 augustus 1833 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.