Stamboom Baris en Clement » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 28:

Anna Claressa Maria Wassenbergh is overleden op 22 april 1834 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Carel Lodewijk Van Tuyll van Serooskerke is overleden op 13 januari 1835 te Hillegom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hillegom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Frans Julius Johan Baron Van Heemstra en Henriëtte Philippine Jacoba Barones Van Pallandt zijn getrouwd op 28 juni 1837 in Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jacoba Nicolina van De Kasteele is overleden op 5 november 1841 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna Jacoba Albertine Hazenberg is geboren op 26 februari 1842 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Noach van der Waals is overleden op 18 augustus 1842 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Carolina Barones van der Laen is overleden op 15 juli 1849 te Hillegom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hillegom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Theodora Aurelia Van Limburg-Stirum is overleden op 13 september 1849 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bernardina Antonia Cornelia Visscher is overleden op 11 juli 1856 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Charlotte Frederica Barones Van Westerholt is overleden op 11 juli 1858 te Hillegom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hillegom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.