Stamboom Baas-Vanheeswijck » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 339:

Barend Ebrecht en Gerritdina Zandvoort zijn getrouwd op 13 februari 1856 in Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johanna Wibbelink is geboren op 20 februari 1856 te Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Schippers en Hendrina Vrugteveen zijn getrouwd op 26 april 1856 in Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Teela en Johanna Berendina Maat zijn getrouwd op 8 mei 1856 in Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Derk (Dirk) Struik en Hendrika Ebrecht zijn getrouwd op 23 mei 1857 in Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Derk Jan Vlogtman is geboren op 24 september 1857 te Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Engbert Drajer en Janna Ebrecht zijn getrouwd op 30 september 1857 in Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Harm Jan Scheidemans is overleden op 7 april 1858 te Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Brinks is geboren op 1 maart 1859 te Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Bernardus ter Horst en Johanna Kamphuis zijn getrouwd op 29 oktober 1859 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.