Stamboom Baas-Vanheeswijck » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 339:

Peter Bolink en Harmine Smalbrugge zijn getrouwd op 7 juni 1823 in Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrika Hammers is geboren op 18 april 1827 te Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Berend Kamphuis en Janna van den Dannenberg zijn getrouwd op 19 april 1827 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Ebrecht is geboren op 12 december 1827 te Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harmina Struik is geboren op 28 november 1829 te Holten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Holten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Egbert Kamphuis en Dine Meijer zijn getrouwd op 31 maart 1832 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Kamp en Egberdiena Poortman zijn getrouwd op 2 januari 1834 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Maria Gunneman is overleden op 26 januari 1836 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Jansen Smalbrugge en Hendrikje Hendriks zijn getrouwd op 27 april 1837 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Antonij Smalbrugge en Gerritdiene Twilhaar zijn getrouwd op 2 oktober 1840 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.