Stamboom Baas-Vanheeswijck

Foto van Jan J.W. Baas

De publicatie Stamboom Baas-Vanheeswijck is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 127.129 personen. Vanwege privacy zijn 21.381 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze stamboom is gemaakt naar aanleiding van het overlijden van mijn tante Wil op 99-jarige in 2008. Ik heb alleen gezocht naar bloedverwanten van mijn kleinkinderen. Deze stamboom is dus verre van compleet en er zullen nog zeker een groot aantal fouten of verschrijvingen in staan, hiervoor mijn welgemeende excuses. Natuurlijk ben ik altijd bereid om dit te corrigeren en de stamboom te completeren. De namen tussen haakjes zijn ook vormen zoals ik ze tegenkom in de aktes en DTB-boeken.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!