Stamboom Baas-Vanheeswijck

Foto van Jan J.W. Baas
De publicatie Stamboom Baas-Vanheeswijck is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 141.350 personen. Vanwege privacy zijn 24.119 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 14 juni 2023.


Deze stamboom is gemaakt naar aanleiding van het overlijden van mijn tante Wil op 99-jarige in 2008. Ik heb alleen gezocht naar bloedverwanten van mijn kleinkinderen. Deze stamboom is dus verre van compleet en er zullen nog zeker een groot aantal fouten of verschrijvingen in staan, hiervoor mijn welgemeende excuses. Natuurlijk ben ik altijd bereid om dit te corrigeren en de stamboom te completeren. De namen tussen haakjes zijn ook vormen zoals ik ze tegenkom in de aktes en DTB-boeken.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!