Stamboom Baas-Vanheeswijck » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 678:

Jacob \Ales (Ates) de Jong en Hendrikje Reins Schiphof zijn getrouwd op 13 mei 1829 in Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Gerben Ales de Jong en Douwtie (Doutje) Ates Zijlstra zijn getrouwd op 16 juni 1830 in Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Roozeboom is geboren op 27 december 1830 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrikje Reins Schiphof is overleden op 20 januari 1831 te Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Eelkjen Ebes de Vries is geboren op 23 maart 1831 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Aaltje de Jong is geboren op 30 oktober 1831 te Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Harmijntje Roozeboom is geboren op 1 maart 1833 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Roelofs Baas en Trijntje Jisk Bosman (Bosma) zijn getrouwd op 5 mei 1833 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Niesje Baas is geboren op 21 januari 1834 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Anna Roozeboom is geboren op 8 januari 1835 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.