Stamboom Abbring

Foto van Jaap Abbring
De publicatie Stamboom Abbring is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 101.289 personen. Vanwege privacy zijn 77.584 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 28 februari 2024.


Alle informatie is in de loop van vele jaren verzameld via de gebruikelijke internetkanalen, publicaties van anderen, archiefonderzoek en alle mogelijke vorman van onderzoek. Ook dan zullen er zeker nog  ( vele ? ) fouten in zijn geslopen en mogelijk onjuiste conclusies zijn getrokken Daarover wil ik eventueel graag in discussie. Deze stamboom wordt tot heden ( 2019 ) nog wekelijks aangevuld en/of gewijzigd.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!