Stambomen Dirks, Van Eijndhoven, Van Oers en Van Lith » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 64:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Peter Johannes van Eijndhoven (1892-1974) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Peter Johannes van Eijndhoven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Christiaan Leenaars (1894-1969) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Christiaan Leenaars.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Christiaan Leenaars (1894-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Christiaan Leenaars.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus Joannes Jansen (1895-1954) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus Joannes Jansen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Joannes Cornelius van den Broek (1895-1989) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Joannes Cornelius van den Broek.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Henrica van Uden (1895-1990) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Henrica van Uden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus Joannes Jansen (1895-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus Joannes Jansen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Joannes Cornelius van den Broek (1895-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Joannes Cornelius van den Broek.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Petronella van Pelt (1895-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Petronella van Pelt.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petronella Maria Melis (1897-1963) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petronella Maria Melis.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.