Stambomen Dirks, Van Eijndhoven, Van Oers en Van Lith » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 64:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Catharina van Oers (1867-1959) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Catharina van Oers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adrianus Bertens (1872-1953) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adrianus Bertens.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Joseph Leo Frehe (1872-1966) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Joseph Leo Frehe.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Joseph Leo Frehe (1872-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Joseph Leo Frehe.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Mechtilda van Lith (1873-1946) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Mechtilda van Lith.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Josephina Henrica van Uden (1873-1954) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Josephina Henrica van Uden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Petronella Botermans (1874-1952) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Petronella Botermans.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Josephus van Eijndhoven (1874-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Josephus van Eijndhoven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrika van Lith (1879-1884) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrika van Lith.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elisabeth van Lith (1881-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elisabeth van Lith.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.