Stambomen Dirks, Van Eijndhoven, Van Oers en Van Lith » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 64:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Maria van Lith (1883-1956) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Maria van Lith.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk Overbeeke (1883-1960) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk Overbeeke.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk Overbeeke (1883-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk Overbeeke.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elisabeth Anna van Lieshout (1887-1950) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elisabeth Anna van Lieshout.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Boers (1887-1954) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Boers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elisabeth Anna van Lieshout (1887-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elisabeth Anna van Lieshout.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Maria van den Heuvel (1888-1935) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Maria van den Heuvel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antonius van Eijndhoven (1888-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antonius van Eijndhoven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Richard Samuel Stassen (1891-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Richard Samuel Stassen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lambertus Welten (1892-1959) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lambertus Welten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.