Stambomen Dirks, Van Eijndhoven, Van Oers en Van Lith » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 257:

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Oers (overleden in 1852), een kind van Johannes van Oers en Maria van den Dries, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Oers (overleden in 1852), een kind van Johannes van Oers en Maria van den Dries, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes de Groot (overleden in 1853), een kind van Cornelis de Groot en Arnolda van Oosterhout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus van Schijndel (geboren in 1853), een kind van Adriaan van Schijndel en Elisabeth van Lith, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes de Groot (overleden in 1853), een kind van Cornelis de Groot en Arnolda van Oosterhout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Klaassen (geboren in 1854), een kind van Martinus Klaassen en Gerarda van Oers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Catharina van Boxtel (geboren in 1857), een kind van Johannes van Boxtel en Catharina van Oers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena de Groot (overleden in 1859), een kind van Cornelis de Groot en Arnolda van Oosterhout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan de Groot (overleden in 1859), een kind van Hendrik de Groot en Johanna Cornelia Span, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan de Groot (overleden in 1859), een kind van Hendrik de Groot en Johanna Cornelia Span, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.