Stambomen Dirks, Van Eijndhoven, Van Oers en Van Lith » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 251 - 257 van 257:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Franciscus Joannes van Boxtel (overleden in 1947), een kind van Franciscus Johannes van Boxtel en Hendrika Paijmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Catharina Anna van Boxtel (overleden in 1948), een kind van Franciscus Johannes van Boxtel en Hendrika Paijmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Johanna Vriens (overleden in 1949), een kind van Peter Vriens en Johanna Dirks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Joannes Cornelis van der Meijs (overleden in 1966), een kind van Henricus van der Meijs en Catharina Petronella van Dommelen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephus Henricus van Stiphout (overleden in 1967), een kind van Henricus Johannes van Stiphout en Jacoba Maria van den Dobbelsteen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Cornelius Snelders (overleden in 1967), een kind van Johannes Snelders en Adriana Maria van Dommelen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephus Henricus van Stiphout (overleden in 1967), een kind van Henricus Johannes van Stiphout en Jacoba Maria van den Dobbelsteen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.