Stambomen Dirks, Van Eijndhoven, Van Oers en Van Lith » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 257:

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Anna van Oers (overleden in 1830), een kind van Johannes van Oers en Maria van den Dries, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Anna van Oers (overleden in 1830), een kind van Johannes van Oers en Maria van den Dries, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leonardus de Groot (geboren in 1832), een kind van Cornelis de Groot en Arnolda van Oosterhout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena de Groot (geboren in 1834), een kind van Cornelis de Groot en Arnolda van Oosterhout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leonardus de Groot (overleden in 1834), een kind van Cornelis de Groot en Arnolda van Oosterhout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leonardus de Groot (overleden in 1834), een kind van Cornelis de Groot en Arnolda van Oosterhout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over doodgeboren kind de Groot (overleden in 1837), een kind van Cornelis de Groot en Arnolda van Oosterhout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. de Groot (overleden in 1837), een kind van Cornelis de Groot en Arnolda van Oosterhout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dorothea Bertens (geboren in 1838), een kind van Cornelis Bertens en Maria van de Wiel, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Martina Bertens

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Josephus van Eijndhoven (overleden in 1839), een kind van Johannes Hendrikus van Eijndhoven en Anna Sibilla Wassen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.