Schoone-Strijk genealogie

Foto van Jan Jaap Schoone
De publicatie Schoone-Strijk genealogie is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 94.261 personen. Vanwege privacy zijn 47 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 1 december 2023.


De hier verzamelde informatie is gebaseerd op het genealogisch onderzoek mijn ouders hebben afgerond in 1999. De voorouders van vaders kant komen voor een groot deel uit Assendelft in de Zaanstreek (Schoone, IJff, Jongejans, Boet) en Groningen (Ploeg, Veenhoff), terwijl die van mijn moeder uit de buurt van Haarlem (Smit, Paulen) en Beilen (Strijk, Vredeveld) komen.

Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!