Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 691 - 700 van 758:

Gerard Kruit en Barbara Hogervorst zijn getrouwd op 15 januari 1916 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Petrus Loogman is overleden op 5 april 1916 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan Hugo Gevers en Henriëtte Wilhelmina Adeline van Welderen Rengers zijn getrouwd op 21 september 1916 in Kollumerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Kollumerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Albertus Johannes van der Veldt is overleden op 27 januari 1917 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jacobus Leonardus van Reisen en Catharina Maria Stokman zijn getrouwd op 26 juni 1917 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Maria Elisabeth Potma is overleden op 18 december 1917 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Dirk Leemburg en Roelfke Bakker zijn getrouwd op 29 december 1917 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Sjoerd van der Werf is overleden op 24 maart 1918 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Leonardus de Bakker en Hendrika Helena van Rijn zijn getrouwd op 18 april 1918 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Willem Kuperus en Daatje Neef zijn getrouwd op 13 oktober 1918 in Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.