Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 631 - 640 van 758:

Jan Klaasesz is geboren op 5 februari 1907 te Ijlst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ijlst » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Antje Maria Theresia Hogervorst is geboren op 26 april 1907 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Mathilda Catharina Antonia Barends is geboren op 26 april 1907 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Brouwers is geboren op 6 mei 1907 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Maria Euphemia Johanna Dorenbos is geboren op 20 mei 1907 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Leentje Polak is geboren op 9 juni 1907 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Maria Martha van Warmerdam is geboren op 8 september 1907 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Schuurmans is geboren op 8 september 1907 te Ijlst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ijlst » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob de Boer is geboren op 17 november 1907 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Anna Maria Rooijakkers is geboren op 13 februari 1908 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.