Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 758:

Antonius Nicolaas Potma en Regina Rijntje Heeres zijn getrouwd op 19 september 1824 in Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Baukjen Steenstra is geboren op 26 december 1824 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Tjeetske Visser is overleden op 20 januari 1825 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hermanus van der Veldt is geboren op 7 mei 1825 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jelle Tietes van der Vat en Jetske Daniëls Straatsma zijn getrouwd op 29 mei 1825 in Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Iemkjen Plantinga is geboren op 2 juni 1825 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Gieske is overleden op 15 juli 1825 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Ketellapper is geboren op 8 december 1825 te Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Tjeetske Feikes Visser is geboren op 9 januari 1826 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Wind en Klaaske Hayes de Jong zijn getrouwd op 12 februari 1826 in Lemsterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Lemsterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.