Nazaten van Jochem van Loosen (1878-1943)

Foto van Jochem van Loosen

De publicatie Nazaten van Jochem van Loosen (1878-1943) is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 98 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


De ouders van Jochem van Loosen, n.l. IJsbrand van Loosen (1847-1907) en Grietje Louwerman (1853-1933) zijn op 22 juli 1880 van Enkhuizen naar Den Helder gekomen . In 1909 koopt zij als weduwe en vishandelaar het huis met vishal aan de Stakman Bossestraat 35 in Den Helder voor 800 gulden. Zij hebben in 1877 de driejarige dochter Marijtje verloren en bij hun komst in Den Helder hebben zij drie kinderen, t.w. Petronella (geb. 1871), Jochem (geb. 1878) en Laurens (geb. 1885). Petronella overlijdt op 17 jarige leeftijd en Laurens verdrinkt tijdens een schaatstocht als hij 26 jaar is.In deze lijst van kinderen en kleinkinderen van Jochem van Loosen (3 geslachten) is een poging gedaan om namen te verbinden met oude foto's van familieleden. De meeste van deze foto's zijn afgestaan door neef Dirk Groenveld en afkomstig uit de boedel van zijn moeder Truus van Loosen, waarvoor hartelijk dank! Wij hopen hiermee andere familieleden te stimuleren om ook mee te doen om zoveel mogelijk familiefoto's in het FAMILIEARCHIEF bijeen te brengen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Jochem van Loosen
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!