Voorouders Meussen - Verweij » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 2.572:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna Jacobs (geboren in 1697), een kind van Petrus Jacobs en Maria Peters Peters, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes van Lijshout (geboren in 1700), een kind van Theodorus Janssen en Johanna NN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Winckels (geboren in 1702), een kind van Johannes Janssen en Maria NN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Janssen (geboren in 1706), een kind van Theodorus Janssen en Catharina Jacobs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Daems (geboren in 1706), een kind van Petrus Daems en Helena Jacobs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Janssen (geboren in 1706), een kind van Jacobus Janssen en Maria Martens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Janssen (geboren in 1706), een kind van Jacobus Janssen en Maria Martens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Janssen (geboren in 1707), een kind van Petrus Janssen en Jacoba Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elijzabeth Janssen (geboren in 1711), een kind van Theodorus Janssen en Catharina Jacobs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Janssen (geboren in 1711), een kind van Theodorus Janssen en Catharina Jacobs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.