Voorouders Meussen - Verweij » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 2.572:

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jaspaer Willems (geboren in 1737), een kind van Jacobus Willems en Maria Thijssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna Willems (geboren in 1740), een kind van Jacobus Willems en Maria Thijssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus de Bruijn (geboren in 1741), een kind van Martinus Willems en Maria Peters, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Janssen (geboren in 1743), een kind van Theodorus Janssen Janssen en Catharina Gerrits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Janssen (geboren in 1743), een kind van Theodorus Janssen en Catharina Gerrits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rolandus Sondag (geboren in 1747), een kind van Hermanus Sondag en Gertrudis Alberts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Jacobs (geboren in 1747), een kind van Jacobus Jacobs en Hendrina Kersten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Gerrits? (geboren in 1747), een kind van Rembertus Gerrits en Gerarda Toonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Pauwels (geboren in 1750), een kind van Gerardus Pauwels en Helena Rutten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Jacobs (geboren in 1751), een kind van Jacobus Jacobs en Hendrina Kersten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.