Voorouders Meussen - Verweij » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 2.572:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aegidius Petrus (geboren in 1674), een kind van Petrus Janssen en Helena Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Guilielma Janssen (geboren in 1674), een kind van Theodorus Janssen en Johanna NN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Robertus Janssen (geboren in 1674), een kind van Johannes Janssen en Maria Reijnen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Janssen de Groot (geboren in 1677), een kind van Wilhelmus Janssen de Groot en Theodora Jaspers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Michiels (geboren in 1678), een kind van Johannes Janssen en Johanna Willems, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Michiels (geboren in 1678), een kind van Johannes Janssen en Johanna Willems, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Franciscus Franssen (geboren in 1679), een kind van Franciscus Franssen en Catharina Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Janssen (geboren in 1680), een kind van Petrus Janssen en Jacomina Lamberts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Janssen (geboren in 1680), een kind van Johannes Janssen en Johanna Willems, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Janssen (geboren in 1680), een kind van Johannes Janssen en Johanna Willems, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.