Kwartierstaat MCM Limpens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 409:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Willen (overleden in 1826), een kind van Willem Willen en Catharina Kranen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andreas van Montfort (geboren in 1826), een kind van Dominicus van Montfort en Petronella Dohmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Ingenhut (geboren in 1826), een kind van Andreas Ingenhut en Maria Josepha Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Petrus Ingenhut

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Mechtild Cremers (overleden in 1827), een kind van Jan Theodo(o)r Cremers en Maria Cornelia Willen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Smits (geboren in 1828), een kind van Johannes Smits en Carolina van Hasselt, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johannes Smits

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Weijsen (overleden in 1828), een kind van Stephan Weijsen en Elisabeth Decrae, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ida Catharina van Montfort (geboren in 1829), een kind van Dominicus van Montfort en Petronella Dohmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Adrianus Smits (geboren in 1830), een kind van Johannes Smits en Carolina van Hasselt, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johannes Smits

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andrees van Montfort (overleden in 1830), een kind van Dominicus van Montfort en Petronella Dohmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Vranken (geboren in 1830), een kind van Joannes Vranken en Allagonda Thoolen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.