Kwartierstaat MCM Limpens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 409:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Voss (geboren in 1819), een kind van Paulus Voss en Anna (Catharina) Elisabeth Meuffels, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willem Voss

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia van Eekelen (overleden in 1820), een kind van Adriaan van Eekelen en Cornelia Vriens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia van Eekelen (overleden in 1820), een kind van Adriaan van Eekelen en Cornelia Vriens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Leonard Hoffmans (geboren in 1820), een kind van Hendrik Hoffmans en Catharina Lenardts Leenders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Elisabeth Hennen (geboren in 1821), een kind van Jan Jacob Mathijs Jan Leonard Solberg en Maria Sibilla Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adam Claessens (overleden in 1821), een kind van Jan Claessens en Maria Sibilla Fremmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Bommen (overleden in 1821), een kind van Paulus Bommen en Ida Laumen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Maria Dekkers (geboren in 1822), een kind van Godefridus Dekkers en Anna Cornelia Broos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lambertus Kempen (geboren in 1823), een kind van Wouter Kempen en Johanna van Haren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sibilla Hoffmans (geboren in 1823), een kind van Hendrik Hoffmans en Catharina Lenardts Leenders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.