Kwartierstaat MCM Limpens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 409:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hubert Joseph Snackers (overleden in 1824), een kind van Jan Michiel Snackers en Anna Maria Schaepkens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Montfort (geboren in 1824), een kind van Dominicus van Montfort en Petronella Dohmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Catharina van Pul (geboren in 1824), een kind van Jan van Pul en Joanna Elizabeth van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Lodewijk Dekkers (geboren in 1824), een kind van Godefridus Dekkers en Anna Cornelia Broos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anton Bommen (overleden in 1825), een kind van Paulus Bommen en Ida Laumen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bartholomeus Menten (overleden in 1825), een kind van Gerard Menten en Anna Elisabeth Proosten, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Joannes Menten

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Cornelia Peeters (geboren in 1826), een kind van Peter Peeters en Catharina Golsteijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frans Antoon Heuts (overleden in 1826), een kind van Frans Theodoor Heuts en Joanna Maria Vernaus, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Rudolphus Heuts

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodor van den Bongard (overleden in 1826), een kind van Werner van den Bongard en Maria Joanna Schmeitz, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Kempen (geboren in 1826), een kind van Wouter Kempen en Johanna van Haren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.