Kwartieren en genealogieën Baggel x Boers - De Bie x Tol - De Graaf x Pool - De Jong x Hoogendoorn - Kouwenhoven x Puskás - Post x Chaigneau

Foto van Dik Jager
De publicatie Kwartieren en genealogieën Baggel x Boers - De Bie x Tol - De Graaf x Pool - De Jong x Hoogendoorn - Kouwenhoven x Puskás - Post x Chaigneau is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.562 personen. Vanwege privacy zijn 84 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 25 mei 2023.


Voor een aantal vrienden heb ik stamboomonderzoek gepleegd, meestal om tot een gedeeltelijke kwartierstaat te komen. In sommige gevallen is een en ander verder uitgewerkt in een fragmentgenealogie. Het resultaat is deze publicatie.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!