Genealogie Teeuwen - Van Weeren - Janssen - Visscher - Kagie - Satijn

Foto van Dik Jager
De publicatie Genealogie Teeuwen - Van Weeren - Janssen - Visscher - Kagie - Satijn is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 5.495 personen. Vanwege privacy zijn 862 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 24 mei 2023.


Deze zes genealogieën betreffen de families van de grootouders en zwagers van mijn vrouw: Teeuwen x Van Weeren (Leiden), Janssen x Visscher (Heerewaarden en Ambt Volenhove), Teeuwen x Kagie (Den Haag) en Teeuwen x Satijn (Zuid-Limburg)

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Dik Jager
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!