In Cruce Salus » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 7.271 - 7.280 van 7.298:

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kornelis Kloet (overleden in 1964), een kind van Adrianus Kloet en Maria Kuijpers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kornelis Kloet (overleden in 1964), een kind van Adrianus Kloet en Maria Kuijpers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Johannes Kind (overleden in 1964), een kind van Johan Kind en Frederika Wilhelmina Assies, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Piet Kind

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Teeuw (overleden in 1964), een kind van Andries Teeuw en Annigje de Wit, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Andries Teeuw

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Kuik (overleden in 1964), een kind van Johannes van Kuik en Geertruida Sand, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerard van Kuik

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Herman Wijntjes (overleden in 1964), een kind van Jakob (Pieters) Wijntjes en Harmina Kappers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Daniel Voortman (overleden in 1964), een kind van Leendert Voortman en Johanna Maria Dits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis de Vries (overleden in 1964), een kind van Johannes Frederik de Vries en Gerrigje Heijkoop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Taeke van der Meer (overleden in 1964), een kind van Lolke van der Meer en Jannetje Zeegers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsberta Gerharda Boer (overleden in 1965), een kind van Bernardus Boer en Margrietha de Veer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.