In Cruce Salus » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 7.291 - 7.298 van 7.298:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trientje Carsouw (overleden in 1966), een kind van Willem Carsouw en Trientje Hamming, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ankelina Bruinsma (overleden in 1966), een kind van Jan Bruinsma en Lucia Jaarda, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jeltje Bruinsma

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Hoogvliet (overleden in 1966), een kind van Klaas Hoogvliet en Helena Hoftijzer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternella de Groot (overleden in 1966), een kind van Nicolaas de Groot en Pieternella Jacquemijns, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Jans van der Wal (overleden in 1966), een kind van Jan Sybes van der Wal en Grietje Klazes van Gorkum, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Everhardus de Boer (overleden in 1967), een kind van Albert de Boer en Everdina Dolfin, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Velthoven (overleden in 1967), een kind van Gerrit Johannes Velthoven en Gerardina van Velthuijsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Johanna Hofman (overleden in 1968), een kind van Lucas Hofman en Gerritje Roos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.