In Cruce Salus » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 7.251 - 7.260 van 7.298:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Berger (overleden in 1962), een kind van Jan Berger en Sophia Frederika Nanninga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie Hessels (overleden in 1962), een kind van Adriaan Hessels en Maria van der Veken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Derk Stek (overleden in 1963), een kind van Tjabering Stek en Grietje Werkman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Leonardus Wensveen (overleden in 1963), een kind van Martinus Wensveen en Engelina Arkesteijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martina Timmermans (overleden in 1963), een kind van Stoffel Timmermans en Maria Margaretha Schippers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marten Christoph Peters (overleden in 1963), een kind van Enno Heien Peters en Hindrikje Veldhuis, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Albertus Peters

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternella Voortman (overleden in 1963), een kind van Leendert Voortman en Johanna Maria Dits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Jacobus de Wit (overleden in 1963), een kind van Johannes Jacobus de Wit en Johanna Petronella Zoll, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Siesling (overleden in 1964), een kind van Tjeerd Siesling en Engelina Brondijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dorotheus Harmannus van Mal (overleden in 1964), een kind van Harmannus Hinderikus van Mal en Alijda Johanna Gilles, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.