De geslachten Vermaat (van der Ma(e)the, Vermaet(h), Roodenburg Vermaat) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 811 - 820 van 832:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johan Michiel Jutte (1952-2011) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johan Michiel Jutte.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia van den Berg (1954-2013) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia van den Berg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Rinie Buitelaar (1958-1970) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Rinie Buitelaar.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elisabeth Francisca Vermaat (1959-2001) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elisabeth Francisca Vermaat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Greta Vermaat (1961-1963) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Greta Vermaat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Inge Vermaat (1961-1991) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Inge Vermaat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Marja Louise Vermaat (van Logchem) (1964-2004) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Marja Louise Vermaat (van Logchem).

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jolanda Vermaat (1967-1967) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jolanda Vermaat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Louis Vermaat (1967-1981) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Louis Vermaat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Barbera Eegdeman (1969-1969) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Barbera Eegdeman.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.